Update cookies preferences
 • Totaalproject interieur woonkamer
  Totaalprojecten totaalrenovatie
  Uw interieur project
  volgens uw wensen
 • kleerkast slaapkamer
  David Simon schrijnwerken
  Ingebouwde kasten op maat
  Aangepast aan uw kamers
Wij begeleiden u bij uw nieuw interieur

Totaalproject of renovatie voor elk interieur op maat

Totaalrenovatie

totaalproject interieur

Bij een totaalrenovatie of een totaalproject van je woning komt heel wat kijken! Een goede opvolging en coördinatie zijn dus belangrijk om zo’n groot project tot een goed einde te brengen. We begeleiden je gedurende de totale renovatie van je woning. Dit van A tot Z, van nieuwbouw tot renovatie, van kantoren tot particuliere woningen, van badkamer tot zolder.

Creative

Onze aanpak

Alles begint met het luisteren naar jouw noden en wensen. Pas dan kan alles van start gaan. We bespreken de stijl die je voor ogen hebt en de materialen die we daarvoor kunnen gebruiken. Wij komen graag bij jou ter plaatse om de huidige situatie te bekijken, maar je bent zeker ook meer dan welkom bij ons op kantoor wanneer je bijvoorbeeld al over een plan van een (interieur)architect beschikt.

Vervolgens kunnen we beginnen aan het ontwerp van jouw project. We gaan hier uiteraard rekening houden met wat wel en niet mogelijk is in de woning. We gaan ook een prijsofferte berekenen waarin we zo uitgebreid mogelijk te werk gaan. Op deze manier heb je een duidelijk zicht op het project. Wij bezorgen jou ook een 3D visualisatie van jouw project, zo weet je ook meteen hoe de nieuwe ruimte, woning of kantoor er zal komen uit te zien en kun je alvast beginnen dromen van je toekomstige interieur. Hiervoor werken we samen met een interieurarchitect.

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel kunnen de werken van start gaan. Wij geven ook een tijdschatting mee van hoe de werken zullen verlopen. Andere gespecialiseerde werken zoals bv. Elektriciteits- en schilderwerken laten wij uitvoeren door betrouwbare partners. Wij stemmen zodanig met elkaar af dat alle werken zo snel als mogelijk op elkaar volgen. Het hele traject wordt door onze eigen vakmensen doorlopen.

Wij beschikken over een volledig ingericht en geautomatiseerd machinepark in onze schrijnwerkerij waardoor u rechtstreeks aankoopt bij de fabrikant, en dit 100% Belgisch. Ook de uitvoering en plaatsing gebeurd door onze interieurbouwers.

vergaderzaal

David Simon uw partner voor uw interieurinrichting

Interieurinrichting is het proces van het ontwerpen en inrichten van de binnenruimtes van een gebouw, zoals een woning, kantoor, winkel, restaurant of hotel. Het omvat het kiezen van kleuren, materialen, meubels, verlichting, accessoires en andere elementen om een aangename en functionele leefruimte te creëren die voldoet aan de behoeften en smaak van de bewoners of gebruikers.

Interieurinrichting vereist vaak een combinatie van esthetisch oog voor detail, technische vaardigheden en praktisch inzicht om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat ook praktisch en comfortabel is.

Hoe begin je eraan? Ga je voor 1 ruimte of toch maar de hele verdieping of woning? Wij realiseren interieurinrichtingen voor elke type van woning. Wij werken samen met binnenhuisarchitecten die uw vragen begrijpen en deze uitwerken in concrete interieur-voorstellen. Je krijgt professioneel advies en samen kiezen we de materialen, meubels en accessoires die bij het project passen.

Alles wordt bij ons ontworpen en geproduceerd. Van ontwerp tot plaatsing / inbouw.

Kies voor kwaliteit van bij ons.
Een volledige make-over van het interieur

Een paar cases van gerealiseerde totaalprojecten

 

In Oostende mochten we een prachtig appartement renoveren en inrichten. We hebben gewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen.

In Dendermonde hebben we een moderne nieuwbouwwoning voorzien van alle maatkasten. De stijl was strak en modern. We combineerden wit, zwart en accenten in marmer.

Totaalinrichting van een nieuwbouwwoning te Lebbeke, praktisch en tijdloos design, alles op elkaar afgestemd. De ingebouwde kasten op maat passen naadloos in het interieur.

In Brussel renoveerden we de kantoorruimte van een professionele klant. Van vloer tot plafond. Ook de boekenkast, in gelakt wit en voorzien van ledverlichting, als de tafel en tv-beugel op maat werden geproduceerd in ons eigen atelier.

Alles
Oostende
Dendermonde
Brussel
Lebbeke
Badkamer

Contactgegevens

David Simon
Schrijnwerkerij - Maatkasten
Meubelmaker - Interieurinrichting
Stuifstraat 23, 9200 Dendermonde
Tel: 052/52.30.57

Email: info@davidsimon.be

Btw: BE0578.944.795