Update cookies preferences
  • schuine ingebouwde kast onder trap
    Kasten onder schuinte
    Ingebouwde kasten op maat
    Gebouwd volgens uw wensen
David Simon schrijnwerkerij

Maatkasten onder schuinte

Maatkasten onder schuinte: Informatie

De meeste huizen hebben 1 of meerdere schuine wanden. Meestal wordt de ruimte daaronder niet benut, terwijl je met een maatkast heel wat efficiënte bergruimte kan creëren. We geven je wat informatie en realisaties mee. Er bestaan ook verschillende varianten van deze schuine maatkasten. Dit kan onder een trap, of onder gelijk welke schuine wand in uw woning. Wij voorzien onder deze schuine wand een maatkast van vloer tot plafond, de volledige diepte, zodat niks verloren gaat van uw ruimte.

 

Maatkast onder een trap

Een kast onder de trap, wij maken hem op maat!

De ruimte onder de trap blijft meestal ongebruikt of spullen worden er gewoonweg onder gegooid. Maak hier komaf mee door een trapkast op maat. Wij zorgen voor een ruime en diepe opbergkast. Alle spullen kunnen opgeborgen worden en op de koop toe past deze kast in uw interieur. Om de ruimte onder de trap optimaal te benutten werken wij onder andere met uittrekladen.

Op deze manier kunt u de volledige diepte gebruiken. Deze kan dienst als vestiaire, of voor het opbergen van uw schoenen of de rugzakken van de kinderen. Deze uittrekladen zijn super degelijk en hebben tot wel 100kg draagkracht.

 

Maatkast onder schuine wand

De meeste standaard meubels zijn niet geschikt om onder een schuine wand te plaatsen. Met als resultaat dat die ruimte niet efficiënt wordt ingericht. Een kast op maat is hier de oplossing! Wij komen bij u langs, meten de ruimte op, bespreken met u uw noden en wensen en maken een ontwerp op. Wat dacht u van een dressing op maat wanneer uw slaapkamer een schuine wand heeft. Of een mezzanine, die op deze manier opbergruimte zal creëren voor al uw boeken, kerstspullen, speelgoed en zoveel meer.

 

Maatkasten als inrichting van uw zolderruimte

Door een maatkast met een schuine achterwand kunt u de volledige ruimte van uw zolder benutten. U kunt uw zolder inrichten en zo 1 of meerdere kamers creëren. Wij maken een 3D ontwerp op om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Met maatwerk wordt elke centimeter bruikbaar. De ruimte kan perfect ingericht worden als de masterbedroom, als logeerkamer of als kinderkamer. Doordat meerdere mensen nu enkele dagen per week van thuis werken kan het ook handig zijn om dit als kantoor in te richten, met een bureau op maat.

Hebt u al iets oudere kinderen en wil u hen zo lang mogelijk thuis houden? Dan is het misschien interessant om uw zolder in te richten als loft of studio voor hen. Op deze manier hebben zij hun eigen ruimte. Ze kunnen daar naar hartenlust studeren, gamen, series bekijken ... Maar ook voor kleinere kinderen kan deze zolder ruimte als ruimte dienst doen. Wat dacht u van een speelkamer voor hen? Zo blijft uw woonkamer speelgoed-vrij en kunnen zij naar hartenlust in hun eigen ruimte ravotten.

 

Één oplossing: maatwerk

Maatwerk is de oplossing voor een goede inrichting, voor gelijk welke ruimte. De ruimte onder een schuine wand in jouw woning hebben immers altijd speciale afmetingen en/of balken waarmee rekening moet worden gehouden. Uw mogelijkheden voor het inrichten en opbergen zijn eindeloos. Maatkasten bieden ook een meerwaarde aan uw vastgoed. Contacteer ons en wij komen bij u ter plaatse. We bekijken samen met u wat mogelijk is en wat uw opties zijn. We meten alles op en maken voor u een ontwerp van uw maatkast onder schuinte of totaalinrichting van de ruimte.

We luisteren naar uw wensen, noden en ideeën en creëren op die manier uw interieur op uw maat.Hoe prachtig is deze maatkast onder de trap! Samen met de klant hebben we deze naar zijn wensen ontworpen. Geproduceerd en geplaatst door onze eigen vakmannen. De combinatie van wit, zwart en hout is heel klassevol én tijdloos. Dit is een echte blikvanger in uw interieur. Mooie afwerking tussen de kast en het houten gedeelte dat de vorm aanneemt van de trap (Rubberwood hout).


Kwaliteit en afwerking

Waarom kiezen voor David Simon voor uw kast onder schuinte op maat?
ontwerp - eigen atelier - materialen - plaatsingAfmetingen

Voor een ingemaakte kast komen wij altijd eerst de afmetingen opmeten. En dat is meer dan de hoogte en de breedte.Advies

Wij geven graag advies. Naar stijl, naar materialen maar ook naar het functionele. Een keukenkast is anders dan een vestiare.Ontwerp

Als het over maatwerk gaat dan maken we een ontwerp op maat in 3D. Zodanig krijgt u een goede indruk van de kast en de ruimte.Opties

Uitbreidingen met lades of uitklappanelen, glazen wand, verlichting, stopcontacten, schuifdeuren, combinatie van materialen of kleuren, verluchting,...Klantentevredenheid

Al de kasten worden gebouwd in ons eigen atelier. Als schrijnwerker - meubelmaker hebben we een passie voor ons vak. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.Communicatie

Een goede communicatie en duidelijke afspraken vinden wij vanzelfsprekend en draagt bij tot maatkasten die generaties meegaan. Vragen staat vrij!

Contactgegevens

David Simon
Schrijnwerkerij - Maatkasten
Meubelmaker - Interieurinrichting
Stuifstraat 23, 9200 Dendermonde
Tel: 052/52.30.57

Email: info@davidsimon.be

Btw: BE0578.944.795