Update cookies preferences
Over David Simon houtbewerker

Over David Simon bvba

Schrijnwerk - houtbewerking - interieur
zaakvoerders David Simon en Kim
David Simon en zijn team

Wij hebben een passie voor hout

Zaakvoerder David Simon is een getalenteerd schrijnwerker en voert samen met zijn team werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven.

We zijn een 100% Belgisch bedrijf opgericht in 2015. Vakmanschap, kennis van materiaal, perfectie en innovatie dragen wij hoog in het vaandel.

Onze troef: Maatwerk uit eigen atelier, alles is mogelijk. Samen ontwerpen en bouwen we uw droominterieur.

Gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van kwaliteitsvol binnen- en buitenschrijnwerk.


Bel 052/52.30.57
Binnenschrijnwerk houdt onder andere in: Kasten op maat, keukens, dressings, badmeubels, binnendeuren, vloeren, plafonds, trappen, gyprocwerken, totaalrenovatie, maatkasten, dressings, woonkamerkasten en zoveel meer. Ook voor de bouw van uw tuinpaviljoen, tuinberging, bijgebouw, ... tot gevelbekleding.

David Simon voor alle schrijnwerk op maat


contact

 

 

Uw renovatie of interieurproject bij ons betekent:

kast en trap
Ons vakmanschap

Ons gespecialiseerd team is heel veeleisend als het op vakmanschap aankomt. Ons motto is te streven naar 100% klantentevredenheid. We adviseren u graag over de mogelijke materialen, kleuren en kostprijs. In ons eigen atelier zorgen wij voor de realisatie van uw maatwerk, dat vervolgens vakkundig wordt geplaatst.

U mag van ons een volledige service verwachten: van opmeten tot plaatsen, advies over de materialen en gebruik van inbouwtoestellen, tot aangepast maatwerk.


De beste materialen

We werken enkel met de beste materialen en houtsoorten zodat u ten volste en zonder zorgen kan genieten van uw nieuw interieur, meubel, buitenrealisatie.. Met het resultaat kunt u jaren vooruit! Wij gaan u ook bijstaan in het maken van deze keuzes. We denken met u mee en zoeken altijd naar de beste oplossing.


Eigen atelier

We beschikken over ons eigen atelier met een uitgebreid aantal houtbewerkingsmachines.

Contactgegevens

David Simon
Schrijnwerkerij - Maatkasten
Meubelmaker - Interieurinrichting
Stuifstraat 23, 9200 Dendermonde
Tel: 052/52.30.57

Email: info@davidsimon.be

Btw: BE0578.944.795