Update cookies preferences
  • dressing
    Dressing
    Kleerkast op maat
    Ontworpen volgens uw wensen
David Simon schrijnwerkerij

Dressings en kleerkasten op maat

Een dressing op maat, volledig gepersonaliseerd, wie droomt daar niet van? Deze wordt aangepast aan uw ruimte, L of U vorm, schuine kant, open of gesloten. Dankzij ons maatwerk maak je van elke kamer een dressing. Uw opties in indeling en afwerking zijn oneindig. Wij laten wij u enkele van de mogelijkheden zien.

 

Dressing onder schuine wand

Een kast op maat onder een schuin dak is dé oplossing om verloren ruimte om te zetten in een prachtige dressing. Wij richten deze voor u in met legplanken en/of hangbaren. De inrichting is volledig uw eigen keuze. Onze legplanken worden langs alle 4 de zijden afgewerkt. Deze zijn ook verplaatsbaar. De leglanken komen op dragertjes te liggen die bevestigd zijn in de zijwanden. Op deze manier kunt u uw dressing constant aanpassen aan uw huidige garderobe.

 

Standaard wit, kleur naar keuze of houtdecor?

Standaard werken wij met melamine 18mm dikte. Deze melamine is te verkrijgen in standaard wit, maar ook in alle verschillende unikleuren of houtdecors. Meestal werken wij met Egger, zij beschikken over een overzichtelijke stalenkeuze op hun website Decoren Meubels/interieurbouw | EGGER Op deze manier kunt u rustig van thuis uit een kleur kiezen. U kiest enkele stalen uit zodat wij u deze kunnen bezorgen in A4 formaat. Zo kunnen we deze matchen met de rest van uw interieur.

Wil u toch meer naar eik of een andere houtsoort gaan, dan kunt u ook kiezen voor fineer. Maar wat is nu fineer? Fineer is een dun laagje hout dat op plaatmateriaal (meestal mdf) wordt aangebracht. Deze fineerlaag is van echt hout en vaak niet van massief hout te onderscheiden. Fineer is niet gevoelig voor luchtvochtigheid en zal daardoor niet snel vervormen of scheuren.

Ook massief hout kunnen wij u aanbieden voor de afwerking van uw kleerkast of dressing op maat. Massief hout heeft een volle en robuuste uitstraling. Daarnaast is massief hout uniek. Geen twee bomen hebben dezelfde nerfstructuur, noesten of tekening.

 

Ingericht met accessoires

Uw dressing of kleerkast op maat kunt u inrichten met verschillende accessoires. Ook hier is alles mogelijk. Wat dacht u van een uittrekbare broekenhouder? De stapels jeans en broeken zijn voorgoed verleden tijd, in 1 oogopslag ziet u alle broeken.

Met een garderobelift, ook kledinglift genoemd, kunt u uw dressing ten volle benutten. Zeker wanneer de ruimte een heel hoog plafond heeft. De kleding hangt bovenaan in de kast en met een simpele beweging trekt u de kledinglift naar voren. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Laden zijn ook steeds een goed idee als accessoire in uw kleerkast. Hierin kunt u kleinere spullen opbergen, denk aan riemen, ondergoed, sjaals en nog zoveel meer. Onze standaard lade: Blum legrabox softclose, een lade die volledig vernieuwend is, de ideale lijn heeft en functioneel is als geen ander. Rechtlijnig, sober en slank. Elegantie in beweging. Altijd voorzien als softclose, een luxe afwerking.

 

Deuren of een open dressing

Kiest u voor deuren dan hebt u nog de keuze tussen draaideuren of schuifdeuren. Schuifdeuren kunnen zowel in grote als kleine kamers geplaatst worden, ze nemen namelijk weinig plaats in bij het openen. De schuifdeuren worden steeds geplaatst met een railsysteem, voorzien van softclose. De draaideuren worden geplaatst met Blum scharnieren, deze zijn ook voorzien van softclose.

Alles, van A tot Z, gebeurd door onze mensen, in onze eigen schrijnwerkerij. Van opmeting, tot ontwerp, tot productie, tot uitvoering van uw project. 100% Belgisch dus. Hierdoor is maatwerk ook écht maatwerk. Wij passen de kast aan aan uw woning en interieur. Elke kast is uniek en wordt speciaal voor u ontworpen en opgebouwd.

Bent u beginnen dromen over uw eigen gepersonaliseerde dressing? Contacteer ons gerust en wij komen bij u ter plaatse en bekijken samen met u uw mogelijkheden. Bekijk nog meer realisaties op deze pagina.

 

We luisteren naar uw wensen, noden en ideeën en creëren op die manier uw interieur op uw maat.

Kwaliteit en afwerking

Waarom kiezen voor David Simon voor uw dressing op maat?
ontwerp - eigen atelier - materialen - plaatsingAfmetingen

Voor een ingemaakte kast komen wij altijd eerst de afmetingen opmeten. En dat is meer dan de hoogte en de breedte.Advies

Wij geven graag advies. Naar stijl, naar materialen maar ook naar het functionele. Een keukenkast is anders dan een vestiare.Ontwerp

Als het over maatwerk gaat dan maken we een ontwerp op maat in 3D. Zodanig krijgt u een goede indruk van de kast en de ruimte.Opties

Uitbreidingen met lades of uitklappanelen, glazen wand, verlichting, stopcontacten, schuifdeuren, combinatie van materialen of kleuren, verluchting,...Klantentevredenheid

Al de kasten worden gebouwd in ons eigen atelier. Als schrijnwerker - meubelmaker hebben we een passie voor ons vak. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.Communicatie

Een goede communicatie en duidelijke afspraken vinden wij vanzelfsprekend en draagt bij tot maatkasten die generaties meegaan. Vragen staat vrij!

Contactgegevens

David Simon
Schrijnwerkerij - Maatkasten
Meubelmaker - Interieurinrichting
Stuifstraat 23, 9200 Dendermonde
Tel: 052/52.30.57

Email: info@davidsimon.be

Btw: BE0578.944.795