Update cookies preferences
opendeurdag bezoekers

feestelijke opening / opendeurdag 24 september 2022

Blogartikel

Blog David Simon

materiaalbok

Feestelijke opening bedrijfspand

Opendeurdag bij David Simon, 24 september 2022

Door de continue groei van ons bedrijf waren wij genoodzaakt om op zoek te gaan naar een groter pand om ons maatwerk in te kunnen produceren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van kwaliteitsvol maatwerk en schrijnwerk.

Dit pand vonden we in Appels (Dendermonde). We wilden dit dan ook aan iedereen tonen d.m.v. een opendeurdag. Deze ging door op zaterdag 24 september 2022 , te stuifstraat 23, en nodigden iedereen uit, o.a. onze klanten, leveranciers, mede-ondernemers.. 

We hebben er een echt evenement van gemaakt! Iedereen was welkom!

Voor iedereen was er een hapje (foodtruck) en een drankje, een streepje muziek en voor de allerkleinsten was er een springkasteel. Kortom, een gezellige namiddag waar iedereen nog een tijdje kon over napraten.

Dit was tevens ook het ideale moment om te netwerken, aangezien we mede-ondernemers en leveranciers ook uitnodigden. 

Tijdens dit evenement werd ook een tombola voorzien. Als hoofdprijs schonken wij een waardebon t.w.v. €1.000,00.

Schepen Abbeloos Dirk kwam officieel ons openings-lintje doorknippen. De lokale pers was hierbij ook aanwezig. De opbrengst van onze opendeurdag hebben wij geschonken aan een goed doel, nl. Kinderfonds De Tondeldoos, een vrijwilligersorganisatie die opkomt voor de belangen van kinderen en gezinnen in armoede in Dendermonde en die hen ondersteunt op psychisch, sociaal, materieel en financieel vlak.

Wij konden hen nadien een cheque overhandigen van €1.500! Er was een professionele fotograaf aanwezig om deze dag vast te leggen, we laten jullie nog even meegenieten met enkele foto’s. 

Contact

 2022 - 24 september

Contactgegevens

David Simon
Schrijnwerkerij - Maatkasten
Meubelmaker - Interieurinrichting
Stuifstraat 23, 9200 Dendermonde
Tel: 052/52.30.57

Email: info@davidsimon.be

Btw: BE0578.944.795