Update cookies preferences
bouwpakket

Kasten op maat: Bouwpakket voor schrijnwerkers

Blogartikel

Blog David Simon

materiaalbok

Kasten op maat: bouwpakket

Bij David Simon kunt u ook terecht voor maatkasten in een bouwpakket.

Bent u een schrijnwerker, interieurvormgever of handige doe-het-zelver, maar heeft u geen eigen machinepark of niet de juiste materialen? Geen probleem! wij maken voor u kant-en-klare bouwpakketten voor kasten op maat.

Onze grote troef is onze persoonlijke aanpak. Wij komen bij u thuis om de nodige opmetingen te doen en om te bespreken wat uw noden en wensen zijn. Wij maken voor u een 3D plan op zodat het visueel duidelijk is. Het produceren van het maatwerk gebeurd in onze eigen schrijnwerkerij, door onze eigen vakmensen. Hierdoor is maatwerk ook écht maatwerk. Niet alleen in afmetingen, maar ook in materialen. 

Installatie bij u thuis of bij uw klant

U ontvangt van ons een compleet bouwpakket, met de beste kwaliteit van materialen. U krijgt een plan waarop te zien is hoe de maatkast opgebouwd is. Alle platen zijn voorzien van een sticker, op deze manier is het duidelijk welk onderdeel waar in de kast komt.

Onze laden: Blum legrabox – Een lade die volledig vernieuwend is, de ideale lijn heeft en functioneel is als geen ander. Rechtlijnig, sober en slank. Elegant in beweging. Deze zijn standaard voorzien van softclose. U ontvangt deze reeds volledig gemonteerd.

Ook alle andere accessoires zijn mogelijk. Denk aan een kledinglift, uitschuifbaar broekenrek.. Onze scharnieren: Blum Clip top 110° – In gebruik blinkt de clip top blumotion uit door zijn grote gebruiksvriendelijkheid. Internationaal bekroond design. Het Blumotion dempingsmechanisme is al in de scharniertop geïntegreerd. Ook standaard voorzien van softclose. 

Meer weten over maatkasten in bouwpakket?

U kan bij David Simon Maatkasten en Interieur rekenen op een jarenlange ervaring. Contacteer ons gerust en kom eens langs, of wij komen tot bij u. Samen werken we uw project uit. Door de continue groei in innovatie zijn wij in staat u een bouwpakket aan te kunnen leveren dat volledig op maat is, inclusief paslatten en sokkels. Twijfel niet langer en bel of mail ons 052/52.30.57 - info@davidsimon.be

 

Contact

 2022 - 18 december

Contactgegevens

David Simon
Schrijnwerkerij - Maatkasten
Meubelmaker - Interieurinrichting
Stuifstraat 23, 9200 Dendermonde
Tel: 052/52.30.57

Email: info@davidsimon.be

Btw: BE0578.944.795